Kishajó prototípus fejlesztése

GINOP-2.1.7-15-2016-01951

A GRAYMIX HUNGÁRIA Kft. 62,73% támogatási intenzitás mellett 121 687 036 forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett GINOP-02.1.7-15 számú „Prototípus, termék- technológia- és szolgáltatásfejlesztás megnevezésű pályázati kiírásban. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásában valósult meg, amely során a GRAYMIX HUNGÁRIA Kft. prototípus kifejlesztésre irányuló beruházást hajtott végre.

A projekt polisztirol hab, és melegen fújható műanyag bevonat kompozit anyagból készülő Pontoon hajók kifejlesztésére irányult. A projekt megvalósítása során elkészült a polisztirol hab, valamint a kétkomponensű melegen fújható műanyag bevonat kísérleti gyártása és laboratóriumi vizsgálata, a hajók műszaki tervezése. A fejlesztési folyamatot követően megépítésre és tesztelésre kerültek a prototípusok, melyekhez beszerzésre és üzembe helyezésre került egy Graco Reactor E-10HP szóróberendezés is.

Az elkészült prototípusok széles körű marketing tevékenységgel igyekeztünk megismertetni a szakmával és a piaccal. Ennek keretében piackutatást végeztünk, hazai és nemzetközi kiállításokon vettünk részt, szakmai és közönség bemutatókat, sajtótájékoztatókat szerveztünk, katalógust készítettünk és rengeteg online és offline megjelenést generáltunk.

A projekt fizikai befejezése: 2019. június 06.

Kedvezményezett neve: Graymix Hungária Kft.

Projekt címe: Kishajó prototípus fejlesztése

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-01951

További információ kérhető:

Patály Attila, ügyvezető
Elérhetőség: +36-24-531-003
e-mail cím:pataly.attila@graymix.hu