Hőszigeteljen

Graytherm hőszigetelő rendszerrel!

Mindannyian vágyunk arra ...

… hogy szeretteink és saját magunk számára biztosíthassuk az otthon melegét. Ennek azonban nem csak érzelmi, hanem gyakorlati oldala is van: otthonunk hőháztartása az építéshez felhasznált anyagokon és a fűtési rendszeren túl lényegében a hőszigeteléstől függ.

Az utóbbi években rengetegen látták be az utólagos hőszigetelés fontosságát, az új építésű házak legtöbbjét pedig már eleve homlokzati hőszigeteléssel építik meg. Nem csak az egyértelmű gazdaságossági megfontolás teszi ezt indokolttá, hanem a jogszabályi háttér előírása, miszerint a lakóépületeknek (bizonyos feltételekkel, ld. 176/2008 (VI.30.) Kormány rendelet) rendelkezniük kell egy ún. energetikai tanúsítvánnyal, amely világosan megmutatja a lakás, épület energetikai tulajdonságait, tehát értékesítéskor jelentős érték előny jön létre egy megfelelően hőszigetelt épület javára.

A modern kor emberének egyik legfontosabb beruházása ...

… saját lakhelyének megfelelő kialakítása. Éppen ezért az egyre körültekintőbb és tájékozottabb lakástulajdonosok igyekszenek a befektetett pénzükért a lehető legkomolyabb értéket megkapni, ahelyett hogy vállalnák annak kockázatát, hogy a különböző gyártók legolcsóbb, egymással gyakran nem kompatibilis termékeit vásárolják meg házaikra. A megfelelő összetevők kiválasztásával ugyanis a végeredmény nemcsak tetszetős lesz, hanem minőségének köszönhetően hosszú évtizedekre biztosítja majd otthonuk megfelelő hőháztartását, valamint jelentős mértékben hozzájárul az épület értéktartásához.

A Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer, mely több éves piaci jelenlétének köszönhetően több százezer négyzetméteren gondoskodik otthonok ezreinek hőszigeteléséről, a legkorszerűbb technológiai követelmények szerint készül és megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Alkotóelemei külön-külön is kiváló minőséget képviselnek, a gondosan összeállított rendszerhez pedig az Ön érdekében rendszergarancia is tartozik.

Az energiaárak jelenlegi, illetve várható szintje miatt célszerű minél vastagabb hőszigetelést választani, melynek összeállításában a Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszerek forgalmazója, a Graymix Hungary Kft. és kiterjedt kereskedői hálózata örömmel segítenek.

A Graytherm hőszigetelő rendszerek gazdag színvilágából és több felületi struktúrájából Ön is biztosan megtalálja majd azt a homlokzatot, melytől már a lakótérbe való belépés előtt is érezheti azt a fantasztikus érzést, melyet az otthon melege jelent.

Graytherm kisokos

vakolatok mikéntje

A Graytherm homlokzati hőszigetelő rendszer, mely több éves piaci jelenlétének köszönhetően több százezer négyzetméteren gondoskodik otthonok ezreinek hőszigeteléséről, a legkorszerűbb technológiai követelmények szerint készül és megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.